Wednesday, August 7, 2013

FOX acquires rights to US Open golf broadcasts

FOX Sports and the United States Golf Association announced today that the two entities have reached an agreement that will bring USGA events, most notably the US Open, to FOX beginning in 2015. The agreement runs through 2026. The network will also broadcast the US Women's Open, the US Senior Open Championship, and the USGA's national amateur championships.

The move is a major one for FOX Sports, with its FOX Sports 1 channel set to launch this month. The new network, along with FOX's many other television properties, gives them a large palette of choices to broadcast the 146 hours of championship golf that comes with the USGA deal.

1 comment:

Phương Hà said...

Bạn là người chuẩn bị đi du lịch và chọn đường hàng không để tiết kiệm thời gian. Bạn là người mới đi máy bay lần đầu và chưa biết cách đặt vé máy bay giá rẻ , và các quy định về hành lý khi đi máy bay , cụ thể ở đây là các đồ vật bị cấm xách tay khi đi máy bay .
Cũng như các giấy tờ tùy thân cần có khi đi máy bay , hãy để BayAnToan.Com giúp bạn những vấn đề nhỏ này nhé. Website chúng tôi chuyên chia sẻ những thông tin bổ ích về các chuyến bay như thủ tục, các chuyến bay giá rẻ, ngoài ra chúng tôi còn thường xuyên cập nhật các chương trình khuyến mãi từ các hãng hàng không trong nước và quốc tế.